söndag 26 april 2009

Så var den utställningen över...

och det gick väl OK. Bruno är osäker och nervös, domaren tipsade mig att ställa honom oftare så att han blir van och lugnare. Han väste lite men var ändå snäll på domarbordet. När han skulle därifrån och assistenten skulle ta honom blev han lite tjurig och försökte kränga och smita. Men det gick bra och när jag väl fick honom i famnen så blev han lugn igen... Känns skönt att han känner trygghet hos oss, det är det som är det alla viktigaste. Utställning är inte så viktigt egentligen! Men väldigt kul, därför så ska jag ställa honom igen i sommar och då lite oftare! Så får vi se om det bli någon förbättring! Hoppas på det...

Lava är lite lugnar fast hon är väsig hon också... Tufft motstånd igår och domaren hade svårt att bestämma sig vilket resulterade att katterna fick hänga hos respektive matte/husse i dryga tio minuter. Helt ok tyckte jag då det alltid är bra med träning, Lava blev lugnare och lugnare för varje minut som gick. Det kändes bra!

Båda katterna fick bra bedömningar men inga cert! Vi är nöjda och glada! Det var en trevlig tillställning och så roligt att få träffa alla andra galningar i vår lilla kattfamilj. Nåja inte alla men många! Nu blir det kalmar utställningen den 27 juni nästa gång. Då ses vi gen!

So long...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar