torsdag 9 april 2009

Saker händer hela tiden...

Vår familj ha blivit en medlem mindre, i söndags gick vår degus Fisis bort. Alla medlemmar stora som små har sin plats i hemmet och hans är nu tom. Vi har haft honom i sju år så saknaden är jobbig. Han var dock gammal och sliten, problem med ögon mm så det var nog skönt för honom att få sin vila. Han ligger nu begravd bredvid Tingeling och har fått en sten med sitt namn på!

Katterna är fortsatt pigga, oftast väldigt sugna på att gå ut! Sitter mycket i fönstrena och kikar, Bruno ställer sig vid dörren och jamar då och då för att verkligen visa att jag vill gå ut! Igår gick vi faktiskt ut trots att vädret var tråkigt med regn och dis.


Man får lyfta lite extra på tassarna då gräsmattan är dåligt klippt! Bruno satt mest och tittade, han tycker det inte alls är så roligt att vara ute när man måste ha sele på sig. Bra mycket bätte utan så man kan spinga fritt, då jäklar sätter han fart och oftast får jag hämta honom inne hos grannen!


Lava däremot tycker det är toppen, hon klättrar i träd och springer runt runt så henne får man mest trassla ur diverse buskar och dylikt. Ingen katt är den andre lik och det stämmer verkligen på mina katter!

Inte ens hundens söndertuggade tennisboll ville han leka med, konstigt va?





Allt för denna gång!



1 kommentar:

  1. Nej, ingen katt är den andre lik, det stämmer gott in på mina katter med. Verkligen. Jäklar vilka fina katter du har! Glad påsk!

    SvaraRadera