lördag 5 juni 2010

Tiden tickar på...

trots att våren har lyst med sin frånvaro. Det har dock varit mycket i livet just nu, jag har jobbat heltid hela maj, vi har börjat renovera huset samtidigt som vi har gått föräldrakurs. Dagarna har varit fyllda men trots detta så har vi även hunnit med ett bröllop i Skåne, en härlig helg även om vädret kunde varit till det bättre.

Jag blir tjockare och tjockare, tydligen är jag rätt stor, trots en viktuppgång som inte är så stor, men det är bara EN där inne. Katterna mår bra och finner sig att det springer gubbar i huset, att det väsnas och låter från 7 till 4 varje vardag samt att de vissa stunder blir instängda i ett rum. Fantastiska katter helt enkelt! Tyvärr blir de ju lidande vad det gäller utgång och dylikt när hela trädgården ser ut som ett bombnedslag... Men de kommer få ta igen det så fort huset är klart och rastgården är byggd. huset börjar ta form, taket är klart, pannorna börjar komma på, kuporna är byggda och invändigt börjar man se formen av två rum och ett badrum. Det ärmycket som ska väljas ut, kakel och klinker, golv, eldstad, färger mm mm. Magnus och jag kommer hyfsat överens faktiskt vilket känns skönt, tiden räcker inte till för att fajtas om varje sak. Badrummet kommer gå i brunt och beigt och panelen på huset blir grönt. I tv-rummet blir det ekparkett med vita väggar och i det lilla rummet beige tapet. Dörrarna ska precis som de där nere sprutlackas gråa tillsammans med räcket till trappen. Trappen i sin tur ska bli av med sina gröna heltäckningsmatta för att sen slipas och lackas. Tydligen ska det finnas ett lack som blir både snyggt och halkfritt... Det bästa är nog ändå den balkongen vi bygger, vi insåg häromdagen att om solen är framme kommer det vara guldläge att sitta och sola där. Sol från morgon till kväll!

Nu jobbar jag bara nästa vecka också på jobbet, sen ska jag gå hem och vara ledig tills dess att bebis behagar titta ut. Ja jag ska ju såklart vara ledig efter den har tittat ut också men jag gissar att jag har lite mer att göra då... =)

Hej så länge!

2 kommentarer:

  1. Hej Susanne! Vilka fina katter ni har:)Se till å njuta nu när du går på ledigt. Och ta inte ut dig.Vila..vila..vila:)Så ploppar bebben ut precis som den ska.
    /Anja

    SvaraRadera
  2. Hej!
    sv: Självklart vet jag att katterna ska vara 12 veckor innan flytt. Vincent hinner bli drygt 10 veckor när det är dags för galan vilket jag och nya ägaren pratat om. Men detta var ok från bägge sidor.

    SvaraRadera